Националният митинг-протест Бузлуджа 2020, организиран от БСП, събра огромен брой

...
Националният митинг-протест Бузлуджа 2020, организиран от БСП, събра огромен брой
Коментари Харесай

На големия митинг на БСП в София - Корнелия Нинова: Тази власт се пази с бухалка!

Националният митинг-протест " Бузлуджа 2020 ", проведен от Българска социалистическа партия, събра голям брой хора и стартира с многохилядно шествие от площада пред храм-паметника " Свети Александър Невски ", съобщи кореспондент на БГНЕС.
Традиционното честване, която всяка година левицата организира на фамозния връх, е сменено този път с митинг под надпис " Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България ". " Нека на този ден да заявим дружно нашата воля за смяна, независимост, правда и правдивост. Каним всички симпатизанти и жители, които желаят смяна и завършек на порочния модел на ръководство ", приканиха от Българска социалистическа партия.
" Оставка " и " Десет шкафчета стигат! " са част от плакатите на жителите, които вземат участие в шествието. То минава през улица " Георги С. Раковски " и бул. " Княз Александър Дондуков " и ще стигне пред Министерския съвет, където ще се организира протест.
Задкулисието, в съдружничество с формалната власт, разгражда държавността. Те ни трансфораха в най-бедните в Европа, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите ѝ, Бойко Борисов ще остане в историята с чекмедже, цялостно с пари и с револвер до главата му, с цел да ги пази.
" Опитаха се да ни купят с постове и пари. Не се продадохме и не се продаваме. Оставка ", извика Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия попита множеството и дали Българска социалистическа партия е разединена, като хората ѝ дадоха отговор: " Не ".
Припомняме, че нощес тя, дружно с Даниела Дариткова, бяха блокирани в постройка на Българска национална телевизия след присъединяване в " Панорама ". Нинова излезе по-лесно от постройката, само че обкръжена от служители на реда и под стихия от крясъци " Оставка ".
" Предсрочните избори са нужни, тъй като идва рецесия, а ръководещите потвърдиха, че не могат да се оправят с нея ", сподели водачът на Българска социалистическа партия пред Българска национална телевизия. Нинова се базира на отчета за конвергенция на ЕЦБ, който, съгласно нея, доказвал, че бизнес средата в България се утежнява. " От април имаме 20% спад на износа и 30% спад на вноса. Криза в стопанската система се задаваше още преди пандемията ", разяснява Корнелия Нинова, визирайки предходната година.
" Всеки, който желае условия за честен бизнес, ще ги получи. Всеки, който желае да се развива съгласно качествата си, ще може. Като се върнете по родните си места, подайте на всеки ръка - дайте им религия и храброст. На нас е съдено да бъдем водачи, можем да бъдем водачи на своя народ ", акцентира Нинова пред Министерския съвет.
" Откакто стартира рецесията с COVID-19, прилаганите ограниченията не работят – те с нищо не оказват помощ нито на стопанската система, нито на семействата. Управляващите нямат никакъв проект по какъв начин да продължат оттук насетне ", счита още тя.
„ Ако има някой, който да е пореден през последните четири години в настояването за смяна на този управнически модел, това е Българска социалистическа партия. Преди четири години декларирахме думи, които в този момент се чуват на улицата: „ Има паралелна страна и задкулисие, което ръководи същинската страна. Това задкулисие е проникнало във всички партии и си е купило политици от всички цветове. Ако желаеме да се борим, би трябвало да се обединим и да се надигнем против мафията “. Тези неща освен ги декларирахме, само че се борихме против тях. Сега резултатът, който гонихме се вижда по улиците – народът се освободи от страха и апатията. Това е огромна победа “, приключи Корнелия Нинова.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР