Националният координатор на партия "Атака" Светлозар Лазаров разкри сензационно в

...
Националният координатор на партия "Атака" Светлозар Лазаров разкри сензационно в
Коментари Харесай

Бивш гл. секретар на МВР: Сорос създава циганска партия у нас

Националният координатор на партия "Атака " Светлозар Лазаров разкри сензационно в пред БЛИЦ TV, че под диктовката на Джордж Сорос се готви основаване на циганска партия в България.
През годините е имало опити в България да бъде основана циганска партия въз основата на циганския етнос. Резултатът го знаем всички. Но аз желая да отбележа нещо - с изключение на, че през миналите години фондацията на Сорос и други сходни се насочваха към ромите, само че стигаха единствено до тарторите им, което е една от аргументите за дезинтеграцията, сега имаме един сходен развой на европейско равнище.
В края на август м.г. има инструкция дадена от Сорос за структуриране на цигански партии в цяла Европа, като концепцията им е да получат достъп до ръководството на национално равнище, а в следствие и до европейско равнище.
За задачата са изпратени съответните писма. Във финансов проект за тази интервенция са заделени 18 млн. евро, разкрива основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Циганите в Европейски Съюз са към 27 милиона. На тази база Сорос и фондациите му смятат, че могат да осъществят желанията си на европейско равнище.
Една от първите прояви, която е оповестена е била на 14 януари на Банго Васил в Монтана, където са се събрали цигански водачи от цялата страна. По време на срещата лице обвързвано със Сорос непосредствено е сложило въпроса, че ромите би трябвало да получат достъп до ръководството на Република България и политическо посланичество. По принцип в това няма нищо неприятно, казусът е когато се прави на етнически принцип, тъй като е ясно че по Конституция няма по какъв начин да се случи.
Да, има такава задача, която е спусната, отбелязва Светлозар Лазаров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР