Националният конкурс Малка Мис и Мистър България се провежда за

...
Националният конкурс Малка Мис и Мистър България се провежда за
Коментари Харесай

Крисия избра Малка Мис и Мистър България 2019

Националният конкурс Малка Мис и Мистър България се организира за 17-та поредна година и е конгрес за изява на деца от 4 до 18 години.

Те идват от цялата страна след извършени районни състезания и кастинги.

Паралелно се организира и Арт фестивал NEW STARS, в който участниците демонстрират своите самостоятелни гении. Крисия беше член на журито и персонално връчи медалите на спечелилите в Арт фестивала. Над 60 деца от всички краища на България се събраха от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци за състезанието Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2019.

Организатор и лицензиант на състезанието е Агенция Интерсаунд. Официален хазаин на състезанието за пръв път е супер първокласния хотел Аргищ Партез – Златни пясъци.

Финалния спектакъв беше на 12.09. на открита сцена сред басейните на фона на атрактивната архитектура на хотела-домакин.

Участниците от 15 града са класирани да показват своите родни градове от районни състезания, както и народен кастинг. Децата прекараха няколко незабравими дни в подготовка за финала. Програмата беше забавна: Парад на градовете – делегациите се показват с истински стратегии, Весел карнавал за деца и родители, хореографска подготовка и несъмнено – време за плаж и море. Седмото издание на Арт фестивал NEW STARS 2019 в който участниците демонстрираха своите гении събра многочислена аудитория. Имаше песни, национални и латино танци, художествена гимнастика, картини на млада художничка. Забележително беше осъществяването на Мартина Кондаклиева – републиканска шампионка по латино танци, Симона Иванова – художествена гимнастичка с интернационалните победи, даже проява на направа на грънци с мъничко грънчарско колело на сцената от най-малката грънчарка в България Теара Марковска от Троян. Финалният театър протече в три тура:

Атрактивно разкриване с танц на участниците в който се включи с осъществяване и самата Крисия, облечени в униформа на състезанието, истинска хореография и грейнали детски лица.

Втори тур- показване в национални носии от родния им край и третото, най-впечатляващо дефиле трансформира сцената в баснословен палат – принцове ипринцеси в чудни блестящи рокли превзеха сърцата на публиката.

Режисьор на спектакъла за поредна година беше Мартин Желев, основал поредност национални и интернационалните спектакли. Бляскавото му режисьорско скимване да започва състезанието с водещи на покрива на хотела закова вниманието на публиката още от първия момент.

Атмосферата по време на целия конкурс беше приповдигната и възторжена-децата се забавляваха, танцуваха, а на края получиха своите трофеи и медали за достойното показване в най-престижния детски конкурс.

Крисия – звездата – кумир на децата дойде в Златни пясъци особено за състезанието и прекара един ден с тях, с цел да ги поддържа и да оцени тяхното показване. Невероятната млада певица зарадва участниците и гостите на състезанието с осъществяване на най-новите си песни. Участниците приготвиха танц за откриването на спектакъла върху ария на обичаната Крисия, а на финала и връчиха корона като на същинска принцеса.

В журито на състезанието са поканени: Крисия Тодорова-любимия Тийн кумир на България, Наско Лазаров – Про файл, Мис България 2016 и Вицемис Планет 2017 Габриела Кирова, Мира Матеева – уредник на Мис Варна, Десислав Димитров – пиар, Данил Кираджиев режисьор, певицата Яница Кънева, фешън експерти, актьори, представители на хотела-домакин, публицисти и спонсори. Председател на журито, несъмнено, беше госпожа Ирина Папазова, Президент на Агенция Интерсаунд. Специални посетители, които имаха достойнството да връчат короните на спечелилите са Бриана Петрова – Little Miss Planet 2019 Grand Prix,Естер Лазарева - Little Miss Nations 2018, Никол Проданова - Little Miss Planet 2018, Самуил Чешмеджиев - Little Model Earth 2017, Денис Несторов – Малък Мистър България 2015 година, Памела Петрова - Little Miss Planet 2018 и Ивайла Иванова – дребна певица от Варна, която към този момент има авторски песни. Водещи на състезанието бяха още веднъж Сузан Джемил-Top Teen Model of the Planet 2018 - и Йордан Папазов.

На финала Комплекс Аргищ Партез се преобрази във магически палат – принцове и принцеси в приказни рокли, искра на диамантите в короните и най-прекрасните детски усмивки. Участниците получиха премия за своето показване – специфични награди в категории Фото модел, Топ модел, Усмивка, Чар, Артистичност и правото да показват България в интернационалните състезания Little Miss & Mister Galaxy, Little Miss & Mister Planet.

Във всяка възрастова категория бяха излъчени спечелили, които получиха купите Малка Мис и Мистър България, Мис и Мистър Тийн България и правото да показват България в редица интернационалните конгреси: Little Miss Nations – Бразилия, Little Miss United World – Испания, Top child model of the Planet - Грузия, Little Model Earth – Индия, Prince & Princess International 2017 – Тайланд Festival Model & Talent World-Анталия и други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР