Националният клуб на привържениците на Левски призова предстоящият мач срещу

...
Националният клуб на привържениците на Левски призова предстоящият мач срещу
Коментари Харесай

Феновете на Левски посвещават мач на Мъри

Националният клуб на последователите на Левски прикани идният мач против Локомотив (София) да бъде отдаден на някогашният треньор на „ сините “ Станимир Стоилов.

Ето какво оповестиха от НКП без редакторска интервенция от Novsport.com:

“Уважаеми левскари,

Мачът против Локомотив София през април се оказа финален към този момент за Станимир Стоилов отпред на Левски. За една година и половина след повторното си завръщане в клуба, Мъри сподели на всички какво значи да си левскар, по какъв начин се работи почтено и честно за клуба и по какъв начин лимитираните запаси не са мотив за опрощение, а макар тях, със познания, упоритост и непримиримост, се реализират триумфи.

В знак на голяма признателност към Станимир Стоилов за свършеното от него в Левски и с убедеността, че единствено познаването и почитането на историята може да ни води напред, Националният клуб на последователите на Левски приканва идният мач против Локомотив София да бъде отдаден на един от най-великите ни треньори. Нека дружно с поддръжката към обичания тим, изразим от трибуните на стадиона и признателността и обичта към този, който ни направи щастливи.

Мъри, ти си вечно един от нас и имаме вяра, че още веднъж ще се завърнеш в клуба, с цел да покажеш безрезервната си обич към Левски!

Национален клуб на последователите на Левски ”


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР