Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи ръководството на сините,

...
Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи ръководството на сините,
Коментари Харесай

НКП: Слава на Бога, времената на примирението с гаврите срещу Левски свършиха

Националният клуб на последователите на Левски поддържа управлението на " сините ", което излезе с декларация против наказването, наложено на клуба от БФС. Шефовете оповестиха, че няма да се съобразят със глобата на футболната централа и приканиха последователи да изпълнят стадиона за мача с Ботев Пд, който по принцип би трябвало да се играе пред празни трибуни. Освен това от " Герена " в прав текс приканиха Боби Михайлов да си върви.

„ Националният клуб на последователите на Левски поддържа изцяло управлението на ПФК Левски да не почете решението на неуважаемите глисти от БФС!

Двойният критерий в българския футбол, гарниран със професионално подпийване и припадане на обществени места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха до такава степен, че футболът в България да бъде трагична подигравка на най-популярния спорт, а националният ни тим да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от огромния проблем.

Нашата организация поредно е защитавала кардинална позиция на противоречие с хроничната пародийност в ръководството на БФС. Минавайки през основаването на куриозната Дриша лига и нерегламентираното вкарване на тимове с една единствена цел (знаете каква), през дългогодишното побутване на един селски тим с четири фена и притежател с 4 санти… литра гел, оставките и контра-оставките на признака на коафьорството в България, скандалният и неправдив контракт за ТВ права, обслужващ притежателя на дългогодишния първенец, и така нататък и тъй наречените

За страдание, дълго време управленията на клуба ни се помиряваха с това, макар волята на НКП, структурите ни в София и страната, както и милионите неорганизирани последователи на Левски. Ние нееднократно сме предложили, Левски не просто да се разграничи от всички тези циркове, а да се бори против тях. Вместо това, нашият клуб поддържа Борислав Михайлов на предния, извънредно подозрителен конгрес на БФС, вместо в точния момент да се издигне собствен претендент, за който да се потърси необятна поддръжка.

Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че в този момент в Левски има хора, които да кажат СТИГА! Стига на некомпетентността, стига на наглостта, стига на подигравките с Левски!

Поради тази причина разгласяваме ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ!

ВСИЧКИ НА МАЧА С БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ! “, написаха от НКП. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР