Националният клуб на привържениците на Левски отново поиска среща с

...
Националният клуб на привържениците на Левски отново поиска среща с
Коментари Харесай

НКП все още чака отговор от босовете на Левски, ето предложенията на феновете

Националният клуб на последователите на Левски още веднъж изиска среща с управлението и притежателите на клуба. Феновете припомниха какво са разгласили на 3 септември 2019 година и настояват, че към момента няма отговор на техните писма.

Ето какво написаха от НКП на 3 септември 2019 година, като през днешния ден почитателите оповестиха, че към момента чакат отговор от управлението:

Уважаеми Левскари,

„ Националният клуб на последователите на Левски “ създаде и одобри, в съгласие с проведените структури в страната и чужбина, тактика, която цели да регламентира връзките на последователите с ПФК Левски.

За тази цел Управителният съвет на НКП „ Левски “ насочи две публични предложения за среща до управлението на акционерното сдружение, в това число и до това на Нове Холдинг, на която нашите оферти да бъдат разисквани и доразвити.

След повече от месец очакване по този начин и не получихме формален отговор на предложенията за полемика.

Поради тази причина намираме за подходящо да срещнем левскарската общественост с предложенията, които сме създали и нашата визия за бъдещето.

В случай, че управлението на ПФК „ Левски “ реши присъединяване на НКП „ Левски “ за нежелателно и контрапродуктивно, то ние настояваме това да бъде оповестено ясно и обществено.

При такова развиване, нашата организация декларира, че няма да пречи на сполучливото извършване на заложните в тактиката цели.

Напротив, ние ще бъдем най-малко толкоз деятелен коректив на дейностите по имплементирането им, колкото е била взискателна рецензията към дейностите на НКП досега.

В атачмънтите ще откриете копия от поканите до ПФК " Левски " и Нове Холдинг както и документа, който предлагаме.

Предложенията може да видите ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР