Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) призова Илиана Раева

...
Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) призова Илиана Раева
Коментари Харесай

Странно - НКП пита Илиана, а не Наско за Конгреса: Каква е позицията на Семейната ви приказка?

Националният клуб на последователите на Левски (НКП) прикани Илиана Раева да оповести за кого ще гласоподава столичния гранд на идния Конгрес на БФС, който ще се състои в петък от 10:30 часа. 

Любопитното е, че запитването на почитателите не е отправено към мажоритарния притежател Наско Сираков, а е адресирано до брачната половинка му.

Ето какво гласи известието:

До ПФК " Левски " АД

Уважаема г-жо Раева,

Обръщаме се към Вас с вярата да споделите пред последователите на обичания от Вас клуб каква е позицията на Вашето семейство по отношение на Конгреса на БФС, в чието навечерие се намираме.

Принудени сме да се обърнем точно към Вас, тъй като за наше голямо страдание, на най-голямата жива легенда и голмайстор на " Левски ", Наско Сираков, не може да се има вяра за нищо.

Поставени сме и в деликатната обстановка да не може да създадем това публично и към господин Изпълнителния шеф - Даниел Боримиров. Сама осъзнавате, че надали би могъл да се изрази задоволително изрично по тематиката.

Затова доста молим да запознаете последователите на Левски каква позиция, избор, цели, претекстове, бихте имали на идния Конгрес на БФС.

Вълнуваме се дали острите Ви позиции, реакции, закани ще продължат към новото управление, което се обрисува да резервира статуквото, или до една ще бъдат цензурирани от фамилните Ви господари и ще си продължим постарому, с цел да не се наруши комфортът на обичаното Ви семейство.

Ясно осъзнаваме, че надали позицията Ви ще изхожда от интереса на ПФК " Левски ", а от този на " Семейната /Ви/ приказка ", само че въпреки всичко ще сме признателни, в случай че ни осветлите, дали в действителност " камък върху камък " няма да остане от порочното ръководство, и дали ще поведете 20 хил към справедливостта?... Или и тези изявления са към този момент изтрити?

Благодарим Ви!
 Ето кой ще гласоподава от Левски и ЦСКА на изборния Конгрес на БФС
Ето кой ще гласоподава от Левски и ЦСКА на изборния Конгрес на БФС

Ясно е
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР