Националният клуб на привържениците на Левски излязоха с позиция, че

...
Националният клуб на привържениците на Левски излязоха с позиция, че
Коментари Харесай

НКП: Крайно време е Левски да вземе битката за свободата си в свои ръце

Националният клуб на последователите на Левски излязоха с позиция, че поддържат управлението на клуба, които желаят по-високи доходи от телевизионните права. По-рано стана ясно, че 26-кратните първенци към този момент са почнали публични диалози със с заинтригувана страна във връзка със справедливото остойностяване на приноса на клуба към телевизионния артикул,

 Левски води диалози със " заинтригувана страна " за парите от телевизионни права Ето цялата обява на НКП без редакторска интервенция:

Времето няма все да чака нас.

Крайно време е Левски, по образеца на своя патрон, да вземе борбата за свободата си в свои ръце. А това стартира с осъзнаването на казуса.

Проблемът има ясно название - политическа взаимозависимост. Тази поличба може да бъде избегната единствено и само, когато печелим лични средства, които разходваме умно, с вероятност за бъдещето, само че и с даване на цялостна отчетност.

Тук обаче се сблъскваме с неналичието на бистрота и отчетност в целия модел на българския футбол, в който ние съществуваме. Основният настоящ спор е разпределението на приходите от телевизионните права.

Те се разходват непрозрачно, само че и още нещо - НЕСПРАВЕДЛИВО.

Левски генерира най-големия интерес в този бизнес и за нас е заслужено да взима най-големия дял от приходите. Така е почтено.

Но, т.к. ние сме почтени и обективни хора, нямаме безусловно никакъв проблем да подкрепим управлението на ПФК Левски, при положение, че реши да излъчва независимо дуелите ни.

Където и да са те!!!!

Ние ще сме с Левски на всички места. Винаги.

Свободата на нашия клуб стартира от през днешния ден. Моделът " Бащица " явно не работи.

Призоваваме всички левскари да застанат зад Клуба в борбата за нашата самостоятелност с цената на всичко.

Призоваваме и другите клубове с аудитория, които не са основани с аквариум, да поддържат нашата обща борба.

Само Левски!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР