Националният клуб на привържениците на Левски атакуваха президента Румен Радев,

...
Националният клуб на привържениците на Левски атакуваха президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Левскарите обвиниха Радев, че е изместил финала за Купата, за да му е удобно

Националният клуб на последователите на Левски нападнаха президента Румен Радев, защото считат, че по негово предпочитание датата за финала за Купата на България е заменена.

Първоначално конфликтът сред ЦСКА и Левски бе плануван за 11 май, само че през днешния ден бе изместен за 15 май.

Ето какво написаха от НКП:

„ На почитателя на Тирето и по съвместителство президент на страната ни, му се гледа финала за купата, само че в началото оповестената публична дата не му е комфортна.

Явно, въодушевен от „ специфичната военна интервенция “, господин Радев си спомня с горест за времената, в които мустакатата фуражка Гиви Орджоникидзе (Военния, военноморския и военновъздушния аташе при посолството на Съюз на съветските социалистически републики в София) връчваше Купата на Съветската Армия.

Само че това е Купата на България и е за българските последователи, а не за един почитател. Въпреки това, въпросният почитател, всред тежкия график на екскурзията си в Мадрид, явно намира време да потвърди, че не мисли като нас.

А фактът, че родната милиция е използвана като заслон на президентския ентусиазъм и чиновническото безволие на „ футболните управници “, надали изненадва някого. Нека обаче истината да се знае! “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР