Националният изследователски център по дълголетие в Япония е открил метод,

...
Националният изследователски център по дълголетие в Япония е открил метод,
Коментари Харесай

Учени разказаха как най-лесно се диагностицира Алцхаймер

Националният проучвателен център по дългоденствие в Япония е разкрил способ, който разрешава да се диагностицира заболяването на Алцхаймер посредством един разбор.

През актуалното столетие се чака повишаване продължителността на живота и по отношение на това се допуска невиждан до момента напредък на заболяването на Алцхаймер, настояват най-изтъкнатите медици в света.

Специалистите дефинират три стадия при заболяването на Алцхаймер: мека, умерена и тежка. Началото на болестта съвсем постоянно е незабележимо.

Едва ли някой ще обърне съществено внимание на такова постоянно протичащо се събитие като забравянето, мислейки, че това е естествено с напредването на годините. Дори доста от възрастните хора, а и техните близки го одобряват с възприятие за комизъм.

Старицата си търси часове наред очилата, които в действителност са на носа й и надлежно и тя, и внуците, се смеят. Но по-късно идва по-тежкото Болните получават меланхолия, нервност, експанзия, нестимулирани прояви на яд. Но и това не провокира кой знае какво терзание, още по-малко съмнение за болест.

Kaкъв е най-лесният и бърз метод да се диагностицира заболяването на Алцхаймер, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР