Националният институт за обществено здраве на Румъния публикува списък на

...
Националният институт за обществено здраве на Румъния публикува списък на
Коментари Харесай

Румъния включи България в своя зелен списък

 Националният институт за публично здраве на Румъния разгласява лист на страните от така наречен " зелена зона " за ковид, оповестява организация " Аджерпрес ".

Списъкът влиза в действие в 0,00 ч. на понеделник против вторник и значи, че жителите на тези страни, които нямат признаци на коронавирусна зараза, при влизане в Румъния са изключени от мярката налагане на карантина.

Списъкът, който влиза в действие тази седмица, включва следните страни: Австрия, България, Чехия, Кипър, Хърватия, Швейцария, Естония, Финландия, европейската територия на Франция, Германия (с изключение на региона на Гютерсло, където се намира кланицата " Тьонис " ), Гърция, Ирландия, Исландия, Италия, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Малта, Норвегия, Словакия, Словения и Унгария.

Всички асимптоматични лица, които идват в Румъния от страни, които не са включени в този лист, би трябвало да бъдат сложени в домашна изолираност или карантина за интервал от 14 дни. Изолацията се ползва по отношение на всички лица, които живеят на един и същи адрес, прецизира Аджерпрес
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР