Националният институт по токсикология в Испания, който принадлежи към Министерството

...
Националният институт по токсикология в Испания, който принадлежи към Министерството
Коментари Харесай

Съдът не откри, че Ерик Абидал и братовчед му са... семейство

Националният институт по токсикология в Испания, който принадлежи към Министерството на правораздаването не е разкрил доказателства, че някогашният футболист на Барселона Ерик Абидал и хипотетичният братовчед, който му подари част от черния си дроб през 2012г., Жерар Арман са в действителност семейство. Разкритието заплита случая, разследван от съда в Барселона.

Според информацията, „ констатацията поддържа доказателствата за виновност сред забърканите “, защото „ в резюмето има четири телефонни диалога сред някогашния президент на Барселона Сандро Росей и някогашния шеф в клуба Хуанхо Кастийо, в които и двамата признават, без да знаят, че са били записвани от Гражданската армия и Националната полиция, че са купили незаконен черен дроб за Абидал и са измислили, че донорът е негов братовчед “.

„ Ел Конфиденсиал “ напомня, че „ след разпространяването на аудио записите от подслушването, разследваните към този момент признаха, че в реалност Абидал и донорът не са първи братовчеди, а имат единствено обща баба. “

Въпросът е, че токсикологията „ в този момент откри след разбор на биологичните проби и от двамата, че даже не може да се потвърди фамилната им връзка, а тя е основна за разрешаването на трансплантацията, тъй като допуска, че има прочувствена мотивация да се даде алтруистично на различен човек част от орган. “

Освен трафика на органи, Наказателният кодекс категорично санкционира с сред пет и осем години затвор, трафик на хора за „ добиване на телесните им организа “. За това не е от значително значение, че е осъществено заплащане, задоволително е да има „ машинация “ или бенефициерът да злоупотребява със „ обстановка на предимство “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР