Националният герой на България пресъздаден в 3D с Unreal Engine

...
Националният герой на България пресъздаден в 3D с Unreal Engine
Коментари Харесай

Нетът гръмна, чуждестранен сайт писа за 3D портретът на Васил Левски

" Националният воин на България пресъздаден в 3D с Unreal Engine 5

Ивайло Иванов предложи цифров взор върху Васил Левски, прочут още като Апостола на свободата.

В героизъм на въодушевяващ национализъм, 3D актьорът и обучител на персонажи Ивайло Иванов, прочут със своите изключителни 3D портрети на известни герои от филми и телевизионни сериали, неотдавна показа необикновено пресъздаване на българския народен воин Васил Левски.

Роден през 1837 година, Васил изиграва основна роля в българското революционно придвижване за освобождението на страната от Османската империя. Днес той е уважаван като Апостол на свободата и е считан за една от най-великите исторически фигури на България, с голям брой национални институции и монументи, отдаващи респект на революционното му завещание.

Използвайки останалите фотоси на Васил като съществена препоръка, Ивайло си показва извънредно реален портрет на героя, отбелязвайки, че може да има леки разлики сред портрета и действителния външен тип на Васил, поради тежкото ретуширане на съществуващите фотоси. Според художника, героят е основан благодарение на ZBrush и рендиран в Unreal Engine 5 ". Това пишат на уеб страницата 80 Level. 

Още от творчеството и работата на Ивайло Иванов вижте ТУК

80 Level е световна мрежа за издание на цифрово наличие, която свързва компании за видеоигри, надарени персони и креативен организации за взаимна полза.

ВИЖ ВИДЕО С 3D ПОРТРЕТЪТ НА ЛЕВСКИ ТУК

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР