Националният фронт за спасение на България“ (НФСБ) защити дребните собственици

...
Националният фронт за спасение на България“ (НФСБ) защити дребните собственици
Коментари Харесай

НФСБ защитава дребните собственици в бизнеса с горива

„ Националният фронт за избавление на България “ (НФСБ) отбрани дребните притежатели в бизнеса с горива, които стачкуваха против проектозакона за търговията с горива.

Вносител на плана е депутатът от „ Обединени патриоти “ Емил Димитров дружно с група народни представители.

Разпоредбите плануват за търговия на дребно притежателят да има 20 хиляди лв. уставен капитал и по 20 хиляди лв. банкови гаранции за всяка бензиностанция.

Депутатът от парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Йордан Апостолов обаче уточни, че законовата уредба би трябвало да е съобразена с ползите на всички групи.

„ Трябва да има законова уредба, само че тя би трябвало да бъде съобразена с ползите на безусловно всички групи хора - търговци на едро, на дребно, превозвачи - огромни, дребни, да има база, всеки да си внася полагащите се налози, никой да не укрива, тъй като тези пари в последна сметка влизат в бюджета и се преразпределят “, сподели Апостолов, който е от НФСБ.

По-рано през днешния ден търговци и дистрибутори на горива стачкуваха пред Министерски съвет против законопроекта, който ще вкара по-високи условия за тяхната активност.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР