Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита

...
Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита
Коментари Харесай

Валери Симеонов: НФСБ e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент

Националният фронт за избавление на България e гарантът за отбрана на българските национални ползи в Европейския парламент. Ние знаем защо отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да приказваме за това, за което всички приказват обичайно, а ще действаме както до момента и ще продължаваме да демонстрираме какво реализираме в полза на българския народ. Това, което вършим тук – ще го вършим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието - не на приказките. Това съобщи лидерът на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” Валери Сименов на среща със симпатизанти и деятели на родолюбивата коалиция в Сливен, а след това и в Ямбол довечера.

Валери Симеонов благодари на ямболската конструкция на НФСБ, която е била измежду най-активните на границата с Турция през 2017 година, тъй че да не допуснем опорочаване на вота и допускане на втора протурска партия – ДОСТ, в българския парламент.

Заедно с Валери Симеонов в срещата със симпатизанти в Ямбол и Сливен си включи и шестата в листата на родолюбивата коалиция Венера Тодорова. Верен на слогана на обединението „ Вместо думи – действия” водачът на НФСБ Валери Симеонов показа пред хората свършеното от него и депутатите на НФСБ до момента като поръчител за това, че и за в бъдеще работата им ще продължи да е такава.

„ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явяват на идните избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР