Националният фолклорен ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен проект

...
Националният фолклорен ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен проект
Коментари Харесай

Ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен проект в Пловдив

Националният фолклорен отбор " Българе " ще показа новия си огромен план пред пловдивската аудитория. Това ще се случи на 11 септември от 20.30 часа на сцената Античния спектакъл.

Интригуващият музикално-танцов театър съставлява околосветско странствуване и завладяваща приказност от емблематичните музика и танци на доста страни - България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, Съединени американски щати, Латинска Америка и Русия. Акцентът в спектакъла е върху най-богатия фолклор на планетата - българския. Освен че ще се насладят на доста красива музика, песни и танци, феновете обезпечено ще се почувстват заредени с позитивизъм, тъй като спектакълът е и самобитна смехотерапия, настояват уредниците на над двучасовото зрелище.

Наред с главния участник - отбор " Българе ", на сцената Национална импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни актьори и артисти: тримата български тенори " Уникалните гласове ", Албена Вескова, Звезди (Ахат), Квартет " Интро “, прелестните сопрана от триото " Ле контессе ", дуета Крис и Велин, участници в церемонията при откриването на българското Европредседателство, виртуозният гайдар Веселин Кузмов, майстора на шотландската гайда Росен Росенов, младите танцьори от " Денс стейшън " и още известни български реализатори.

Перефразиран, паметният въпрос на Тодор Колев от именитото му тв шоу ще бъде насочен от различен шуменски комедиант - Крум Крумов, основно настоящо лице в тази музикално-танцова авантюра, която той ще показа през своя комичен калейдоскоп на феновете.

Спектакълът е основан от потвърдилия се с истинските си хрумвания хореограф и режисьор Христо Димитров, основател на НФА " Българе ", триото тенори " Уникалните гласове ", Фестивала на фолклорната носия в Жеравна, като са включени детайли и от ред други огромни, културни и патриотични събития.

Билетите са на цени от 15 до 30 лв. и могат да бъдат закупени от Билетен център пред Община Пловдив, с работно време от понеделник до петък от  10 до 19 ч.,  в  събота и неделя от  10 д 18 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР