Националният финал на състезанието за правопис на английски език Spelling

...
Националният финал на състезанието за правопис на английски език Spelling
Коментари Харесай

Петокласничка от ППМГ – Враца с награда от състезание по английски език

Националният край на надпреварата за правопис на британски език Spelling Bee, състоял се в Американския лицей в София, събра 30 възпитаници от цялата страна, финалисти в конкуренцията. Всички участници се показаха ослепително и демонстрираха освен отлични познания по британски език, само че и устойчивост и мощен дух.
Наред с отличените, петокласничката Анна Мария Иванчовска от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ - Враца и нейната учителка по британски език госпожа Калина Николова, провела учебния кръг на надпреварата, получиха премия присъединяване в летен езиков лагер, където ще вземат участие дружно с доброволци от Корпуса на мира, Фондация „ КорПлюс “ и Фондация „ Америка за България “.
Двата дни на надпреварата накараха учениците да се почувстват специфични и оценени, а съпътстващата стратегия на уредниците, остави у тях хубави мемоари и беше мотивиращ фактор за нови триумфи.
Ръководството на гимназията поздравява Анна Мария за нейното старание и неизменност и изрича своята признателност на нейния подготвящ преподавател госпожа Калина Николова!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР