Националният фенклуб на Черно море излезе с официална позиция относно

...
Националният фенклуб на Черно море излезе с официална позиция относно
Коментари Харесай

Фенклубът на Черно море категоричен: Има неоспорими доказателства срещу Георги Илиев и останалите

Националният фенклуб на Черно море излезе с публична позиция по отношение на разразилия се скандал с футболистите на тима, които бяха изгонени поради подозрения за симулативна игра в мача против ЦСКА-София. " Организирано е вътрешно следствие след появили се подозрения за симулативно държание в един от мачовете на тима. Същото е извършено на най-високо равнище, с помощта на което са извлечени редица неоспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, измежду които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки разумен човек би схванал, че поради мащаба на абсурда, ние няма по какъв начин да бъдем оторизирани да разпространим и единствените, които могат да оперират с тях, са още веднъж ръководителите на ПФК Черно море Варна ", пишат почитателите на " моряците ".

Sportal.bg разгласява позицията на почитателите на Черно море без редакторска интервенция:

В името на Черно море!

Следващите редове са плод само и единствено на обич, яд и доста болежка по отношение на протичащото се в нашия обичан клуб през последния месец и ние по никакъв метод няма да позволим да се спекулира както с името, по този начин и с позицията на организацията ни, която естествено се трансформира в буферна зона на спора и цел на дезинформацията.

Поехме ангажимент да изпълним контакт с ръководителите на ПФК Черно море Варна. След състоялата се среща стана ясно, че тяхната първична позиция остава непроменена. Организирано е вътрешно следствие след появили се подозрения за симулативно държание в един от мачовете на тима. Същото е извършено на най-високо равнище, с помощта на което са извлечени редица неоспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, измежду които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки разумен човек би схванал, че поради мащаба на абсурда, ние няма по какъв начин да бъдем оторизирани да разпространим и единствените, които могат да оперират с тях, са още веднъж ръководителите на ПФК Черно море Варна. Повечето от Вас ще са очаквали освен това като информация. Това са обстоятелствата към този миг! Това са грозните обстоятелства, с които колкото и да не ни се желае би трябвало да се съобразим, до момента в който не ни бъде предоставено ново доказателство, което с изключение на прочувствена, да има и правна тежест, която да наклони везните в другата посока.

В този ред на мисли, да се съсредоточим и върху тематиката за Жоро Илиев. Всяко дете на стадиона знае кой е той и какъв брой доста е направил за тима. През последните години той се трансформира в частицата магия, която разграничава Черно море от всички останали клубове в България. Разбираме и даже насърчаваме неговото предпочитание да почисти името си, само че считаме, че първите, които имат потребност от персонално пояснение, сме ние - хората, които толкоз години скандираме името му, веем флагове с лика му, вървим по летища и впрочем, а не всякакви публицисти, на които не им пука за нищо друго с изключение на за рейтинга им.

Подчертаваме, че всеки има право на свое мнение по въпроса! Всеки има право да изрази своето противоречие по този начин, както ние като организация, бранеща фенските ползи, сме го правили неведнъж през годините, стига това противоречие да е подплатено с обстоятелства и да е изявено там, където му е мястото - на стадиона, а не зад клавиатурата! Изказвания от сорта на „ подочух от там” и „ четох в един сайт” са нелепи и несериозни и не водят до нищо друго, с изключение на до основаване на ненужно напрежение. Вярваме, че дружно ще се оправим и с тази компликация. Вярваме, че ни чакат още доста велики победи!

И тъй като доживяхме чорбари да дефинират кое е почтено и почтено, дано им напомним, че Черно море, който „ подари” купата на Лудогорец, също по този начин и ги би на два пъти през сезона, а те - проектошампионите, дружно с другия псевдо-гранд го направиха общо 0 (НУЛА) пъти...

САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР