Националният ансамбъл по художествена гимнастика отказва да приеме, че е

...
Националният ансамбъл по художествена гимнастика отказва да приеме, че е
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Момичетата са подготвени, дано имат късмет

Националният отбор по художествена гимнастика отхвърля да одобри, че е в ролята на любимец за медалите на европейското състезание в Гуадалахара, Испания, което стартира през днешния ден (1 юни). Момичетата и треньорът Весела Димитрова са внимателни преди старта на надпреварите и са съсредоточени единствено върху положителното показване на килима.

" Искам девойките да са спокойни, да могат да си изиграят съчетанията. Иначе са готови. Дано имат шанс. Не бих споделила, че има любимец, защото има жестока конкуренция в ансамблите и всички от първите 8 тима може да се бори за орден и да завоюва ", съобщи за БТВ Димитрова.

 Илиана Раева подписа контракт за лагера на грациите ни в Япония
Илиана Раева подписа контракт за лагера на грациите ни в Япония

На срещата присъстваше и кметът на град Мураяма - Такао Шифу

Грациите ни пък останаха и след подготовка, с цел да чуят наставленията на президента на Българската федерация Илиана Раева. Всички анализатори и странични наблюдаващи поставят България при главните кандидати за златото.

Освен с новата зала и огромната мокрота в нея, девойките ще би трябвало да свикнат и с цветовете.

" Имахме опция да останем още малко в залата, да свикнем с конюнктура и цветове, тъй като е доста блестящо на всички места, дори и таванът ", разкри Стефани Кирякова.

Днес (1 юни) ансамбълът ще изиграе първото си комбиниране от програмата. Българките са със стартов номер 17 и евентуално ще излязат на килима към 20:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР