Националният ансамбъл по художествена гимнастика изпусна златния медал в многобоя

...
Националният ансамбъл по художествена гимнастика изпусна златния медал в многобоя
Коментари Харесай

Жалко! България изпусна златото на Световното по художествена гимнастика

Националният отбор по художествена гимнастика изпусна златния орден в многобоя по време на Световното състезание, което с организира в България. Момичетата в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова позволиха доста грешки както на 3 топки и 2 въжета, по този начин и на 5 обръча, поради което останаха едвам на 3-а позиция. Те събраха общ общ брой от 42.050.
Те получиха втора оценка на съчетанието с 3 топки и 2 въжета (22.350), защото позволиха две съществени неточности и бяха изпреварени от състава на Русия.
Напрежението при второто комбиниране си сподели думата и на 5 обръча грешките бяха доста повече, като даже беше изтърван единият обръч. Отборът получи цели 6 точки за компликация (най-високата в състезанието), само че многото грешки костваха борбата за златен орден - 19.700.
Световен първенец стана тимът на Русия, следван от Италия, който се поздрави със среброто. Нашият отбор завоюва бронзовия орден България обаче се класира и за двата самостоятелни финала в неделната стратегия на Световното по художествена гимнастика. Подробности за Световното състезание по художествена гимнастика четете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР