Националния осигурителен институт във Видин обяви свободно работно място за

...
Националния осигурителен институт във Видин обяви свободно работно място за
Коментари Харесай

НОИ-Видин си търси началник със заплата от минимум 1 000 лева

Националния застрахователен институт във Видин разгласи свободно работно място за шеф на бранша по надзор по разноските на държавното публично обезпечаване, научи организация BulNews.
Задачата на новия началник ще е да провежда реализирането на контролно-ревизионната активност в териториалното отделение и да реализира контрола на трудовите злополуки и професионални заболявания, на експертизата на краткотрайната и трайна нетрудоспособност. В дилемите му са и организирането и реализирането на надзор на дейностите, свързани с осигурителния списък.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с III младши сан. Предпочитаните специалности са от направленията стопанска система, администрация и ръководство или обществени действия. Кандидатите би трябвало също по този начин да имат професионален опит от най-малко 4 години.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 1000 лв.. Конкурсът ще бъде извършен на три стадия - на практика изпит, решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи е до 17 часа на 17 юни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР