Националните селекционери на волейболните формации на България ще бъдат определени

...
Националните селекционери на волейболните формации на България ще бъдат определени
Коментари Харесай

Още няма яснота кои клубове ще могат да участват в първенствата за сезон 2020/2021

Националните селекционери на волейболните обединения на България ще бъдат избрани на 28 май. Тогава Управителният съвет (УС) на федерацията, воден от президента Любо Ганев, ще прегледа отчета на новосформираната треньорска комисия. Людмил Найденов и екипът му работят по тематиката и се чака да дадат своите оферти. Последната дума по избора ще има УС.

Ръководното тяло на федерацията възнамерява също да прегледа и ревизира решение на предходната администрация от 27 април 2016 година. Документът касае разпределянето на постъпилите в централата суми като трансферни такси на волейболисти, играещи в чужбина. Освен това УС ще утвърди ръководител и членове на комисията, отговаряща за детско-юношеския волейбол.

Все още няма изясненост кои клубове ще могат да вземат участие в шампионатите за сезон 2020/2021 и заради въпросното събитие на този стадий няма опция да се разисква форматът на шампионатите. Пандемията на ковид провокира доста проблеми и сложи въпросителни, които в последна сметка доведоха до прекратяване на сезона. На бъдещо съвещание след 15 юни управителният съвет ще разисква и състава на групите в Суперлигата и Висшата лига при мъжете и дамите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР