Националните селекционери на Бразилия Ренан дел Зото и Франция Лоран

...
Националните селекционери на Бразилия Ренан дел Зото и Франция Лоран
Коментари Харесай

Наставниците на Бразилия и Франция определиха групата в Русе като много тежка

Националните селекционери на Бразилия Ренан дел Зото и Франция Лоран Тили дефинираха група „ В “ от Световното състезание по волейбол като доста тежка. В Русе са още тимовете на Канада, Холандия, Китай и Египет.

" Групата в Русе е доста тежка. Ще създадем всичко допустимо да осъществяваме победи и да продължим напред. Резултати от първата фаза са извънредно значими за идващия стадий и за попадане във финалната шестица в Италия. Затова ще бъдем готови и съсредоточени за оптимален брой победи " ", разяснява наставникът на олимпийските първенци Дел Зото на днешната конференция на треньорите.

Селекционерът на Канада Стефан Антига показа, че изискванията за волейбол в Русе са отлични. " От името на Канада и на целия ни тим приветствам Русе. В този град има отлични условия за един подобен огромен конгрес, като международното състезание по волейбол за мъже. Групата ни е с доста класни тимове. Очаквам сложни и оспорвани борби и волейбол на високо равнище ", сподели той.

" Подкрепям напълно мнението на сътрудника Стефан Антига от Канада. Тук, в Русе потокът е извънредно сложен, с доста класни противници. Предстоят тежки борби. Ние играем мач за мач и естествено преследваме победи и продължение напред в шампионата ", добави Тили.

Треньорът на Холандия Гуидо Вермюлен също се изрече ласкаво за организацията и изискванията в крайдунавския град. " Залата в Русе е доста хубава и подготвя всички да дадат най-хубавото от себе си, с цел да се получи волейбол от високо равнище. Много сме разчувствани, тъй като Холандия е за първи път на Световно състезание от 16 години насам. Ще се постараем да се представим по най-хубавият метод, с цел да се класираме във втората фаза от шампионата, което е и нашата цел. На Световното вземат участие 24 тима, тъй че няма лесни мачове, като на игрището всеки ще покаже на какво е кадърен ".

Наставникът на Китай Раул Лозано съобщи, че неговите възпитаниците ще дадат всичко от себе си, с цел да продължат в идната фаза. " Групата е доста тежка, с класни противници. Но ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си в тези мачове. Постарали сме се да се подготвим по най-хубавия метод за това състезание и ще се опитаме да дадем най-хубавото, и в случай че може да продължим в идната фаза. Поздравявам Русе и българската федерация за отличните условия на това международно състезание ".

Мохамед Моселхи Ибрахим, селекционер на Египет: " Групата е доста сложна, само че за нас е чест да бъдем тук, в Русе и да играем против едни от най-хубавите тимове в света. Не единствено Бразилия, само че и останалите отбори разполагат с класни състезатели. Ние обаче също имаме опитни и положителни играчи и ще борим във всеки мач ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР