Националните ръководства на БСП и АБВ преговарят за общи кандидат

...
Националните ръководства на БСП и АБВ преговарят за общи кандидат
Коментари Харесай

БСП и АБВ преговарят за общи кандидат-кметове в Пловдив и...

Националните управления на Българска социалистическа партия и АБВ договарят за общи претендент кметове в Пловдив, София, Варна, Бургас и други от огромните градове в страната. Това заяви през днешния ден на конференция зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов. Екипите на Румен Петков и Корнелия Нинова са провели към този момент няколко срещи за изгодата от съдружното доближаване на двете леви партии на локалните избори.

Соцпартията и АБВ издигнаха първия общ кандидат за кметско място в Пловдивския край – в община Родопи. Левият кандидат-кмет е Павел Михайлов. Зам.-шефът на АБВ Владимир Маринов, който е и регионален партиен водач, ще оглави листата за Общинския съвет.

Левите са си сложили за цел да завоюват цялостно болшинство в локалния парламент на Родопи и да надвият хората на ГЕРБ Пламен Спасов – Таня Бочукова.

Михайлов съобщи, че общината се е спечелила нито един сериозен европейски план през осемте години и губи доверието на жителите. Червените допълниха, че улиците и тротоарите из Роддопската яка са тотално разрушени.

Маринов съобщи, че АБВ и Българска социалистическа партия са се разбрали партийните централи в София да не оказват напън върху локалните структури. Изцяло ще се вслушаме в техния глас и решенията, които организациите по места вземат, за над ще бъдат водещи, добави той. Въпреки това на доста места взаимното явяване на двете обединения евентуално ще бъде невероятно поради огромните им другия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР