Националните отбори до 14 г. за юноши и девойки се

...
Националните отбори до 14 г. за юноши и девойки се
Коментари Харесай

Националните отбори до 14 г. провеждат лагер в Пловдив, България е домакин на турнира при девойките

Националните тимове до 14 година за юноши и девойки се приготвят за присъединяване в шампионатите от Европейската отборна зимна купа. Родните гении организират своята подготовка в зала „ Атаро Клима " в Пловдив.

Градът под тепетата ще бъде хазаин на Европейската зимна купа за девойки до 14 година Надпреварата ще се организира от 1-ви до 3-ти февруари. Състезанието ще се организира със съдействието „ АТАРО Клима " ЕООД, Община Пловдив, Българска Федерация по Тенис и Търговска колегия „ Пловдив 1981 ".

България е в състав Йоанна Радулова (ТК " Тракия СКЛАТ ", гр.Пловдив), Анастасия-Александра Николова (ТК " Супер Спорт ", гр.Варна) и Мария Рогачева (ТК „ Пловдив 1981 " ). Капитан на България е Александър Пенев.

Общо 8 тима ще вземат участие на надпреварата в Пловдив. Освен нашите девойки на кортовете в зала „ Атаро Клима " ще забележим тимовете на Холандия, Норвегия, Румъния, Сърбия, Испания, Швеция и Турция. Първите два тима ще се класират за финалите в Чехия.

Техническата конференция и тегленето на жребия ще се организира на 31 януари от 18.00 ч., а откриването на шампионата ще бъде на 1 февруари в 9.00 часа в зала Атаро Клима ". На откриването ще участват най-хубавата българска тенисистка в последните години Цветана Пиронкова и инж. Иван Тотев – кмет на Община Пловдив.

Юношите на България до 14 година ще вземат участие в Европейската зимна купа в Белгия.

България е в състав Адрияно Дженев (ТК " Хасково ", гр.Хасково), Илиян Радулов (ТК " Тракия СКЛАТ ", гр.Пловдив) и Виктор Марков (ТК " Диана ", гр.София). Капитан е Димитър Константинов.

Съперници на нашите момчета ще бъдат тимовете на Белгия, Кипър, Чехия, Финландия, Англия, Литва и Швация. Първите два тима ще се класират за финалите в Чехия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР