Национални младежки срещи под надслов: Кариери на бъдещето ще стимулират

...
Национални младежки срещи под надслов: Кариери на бъдещето ще стимулират
Коментари Харесай

Национални младежки срещи ще обсъждат кариерите на бъдещето

Национални юношески срещи под надпис: " Кариери на бъдещето " ще подтикват младежите да търсят благоприятни условия за кариерно развиване посредством нови специалности, които се чака да се наложат на пазара на труда в близко бъдеще.

Ще се основат юношески пространства за деен разговор с лица, виновни за образуване на младежката политика и кариерни консултанти.

Срещите са част от план „ Кариери на бъдещето “, който се осъществя от Сдружение „ Моят град “ с финансовата поддръжка на стратегия „ Еразъм+.

Ще бъдат осъществени три национални юношески срещи- във Варна, Стара Загора и София с присъединяване на над 110 възпитаници.
Проблемите, които срещите ще адресират са: възникването на новите специалности в резултат развиването на осведомителните технологии; по какъв начин да прескочим пропастта сред образованието и потребностите на пазара на труда; по какъв начин да създадем интелигентен избор на първо работно място.

В резултат ще бъде основан он-лайн справочник „ Как да се подготвим за кариерите на бъдещето? “, който ще бъде наличен за всички в интернет пространството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР