Националната здравна служба ще предложи чудотворно лекарство за рак, което

...
Националната здравна служба ще предложи чудотворно лекарство за рак, което
Коментари Харесай

NHS ще предложи „чудотворно“ лекарство за рак, което може да предотврати връщането на болестта в бъбреците

Националната здравна работа ще предложи чудотворно лекарство за рак, което стопира връщането на заболяването в бъбреците.

Пембролизумаб, който се дава на пациенти посредством инжектиране, е подготвен да се трансформира в общоприетоо лекуване след интервенция след изпитване, при което равнищата на преживяемост скочиха. Състоянието е лечимо посредством интервенция в 60% от случаите. Но в случай че се върне, лекарите споделят, че вероятностите са мрачни и единствено 15% от страдащите оцеляват след пет години, а доста умират след две. Ракът на бъбреците не се оказва помощ от химиотерапия, която нормално убива раковите кафези. Здравните експерти постоянно трябваше да чакат преди болестта да се върне, преди да могат да бъдат препоръчани медикаменти.

Резултатите от огромно клинично изпитване обаче допускат, че инжекциите с пембролизумаб на всеки три седмици усилват възможностите за оцеляване с 38%. Той оказва помощ на клетките-бойци на имунната система да откриват и унищожават тумори с триумф при лекуването на рак на кожата, рак на пикочния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР