Националната специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация в Овча

...
Националната специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация в Овча
Коментари Харесай

Националната болница за физиотерапия и рехабилитация работи на загуба

Националната профилирана болница за физикална терапия и рехабилитация в „ Овча купел ” записва финансова загуба в размер на 151 хиляди лева, според годишния финансов доклад за 2017 година Това декларира здравният министър Кирил Ананиев в отговор на депутатско запитване за финансовото положение на „ НСБФТР“ ЕАД-София, пише .

Общо финансовият резултат към края на 2017 година, отчитащ насъбраните печалби/загуби от минали години е в размер на 246 хиляди лева Приходите са в размер на 1 677 хиляди лева, а разноските доближават 1 828 хиляди лева

Общо личният капитал на „ НСБФТР“ ЕАД е 1 738 хиляди лева, т.е. би могло да се заключи, че сдружението не е декапитализирано, се споделя в отговора на министър Ананиев. Той показва, че общо запасите в края на 2017 година са в размер на 1 895 хиляди лева, от които законовите запаси са 11 хиляди лева, други запаси са в размер на 45 хиляди лева, а запасът от следващи оценки е 1 839 хиляди лева

Съгласно показаните данни от лечебното заведение просрочените отговорности са в размер на 51 хиляди лева По данни от показания прелиминарен самостоятелен годишен финансов доклад за 2018 година на „НСБФТР“ ЕАД, гр. София, лечебното заведение регистрира 1 703 хиляди лева доходи, при 1 866 хиляди лева разноски.

В съпоставяне с миналата година през 2018 година се следи нарастване на общо приходите с 26 хиляди лева, което демонстрира стремежът на управлението непрестанно да се работи в посока покачване в приходната част посредством разширение размера на предлаганите здравни услуги, прецизира Ананиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР