Националната служба за охрана започна служебна проверка във връзка със

...
Националната служба за охрана започна служебна проверка във връзка със
Коментари Харесай

Започна служебна проверка във връзка със серията снимки, за които се твърди, че са от спалнята на Борисов

Националната работа за защита стартира служебна инспекция във връзка със серия фотоси, оповестени първо от уеб страницата „ Афера “. Това потвърдиха от НСО за bTV.

Според анонимния създател фрагментите са от спалнята в резиденцията на премиера „ Секвоя “. Към момента няма никакво удостоверение за истинността на фотосите, на които се виждат латентен човек, пари в чекмедже, запалки за пури и револвер. Междувременно, организация ПИК разгласи, (първоначално без изобщо да загатва снимките), че тече „ опит за държавен прелом с присъединяване на НСО “ и защитата на премиера е компрометирана.

„ В отговор на тиражирани в медийната среда изказвания, изрично заявяваме, че в нито един миг сигурността на министър-председателя на Република България не е била компрометирана! Незабавно е предоставена и към този момент е в ход служебна инспекция “, подчертаха на собствен ред от НСО.

По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че ще създадат инспекция на по-рано изтеклия аудио запис, за който се твърди, че е с присъединяване на премиера. В него са коментирани вътрешно- и външнополитически тематики и въпроси, касаещи съответен предприемач.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР