Националната служба за охрана търси да назначи 15 нови служители

...
Националната служба за охрана търси да назначи 15 нови служители
Коментари Харесай

НСО търси да назначи 15 нови служители – охранители и шофьори

Националната работа за защита търси да назначи 15 нови чиновници – охранители и водачи

Националната работа за защита (НСО) търси да назначи 10 сержанти на служба „ младши помощник “ - охранител и петима сержанти на служба „ младши помощник “ - водач.

Свободните 10 длъжности за охранители са за претенденти до 32 години със приключено минимум приблизително обучение. Новопостъпилите чиновници подлежат на образование за придобиване на специфични умения и образуване на характерни компетентности, свързани с оперативната им работа.

Кандидатите би трябвало да са пълнолетни български жители с чисто правосъдно минало, физически и психически пригодни и да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ B”

Кандидатите минават през три стадия на процедурата – изпит за определяне на физическа подготовка, психическо проучване и заключително изявление.

Новоназначените чиновници в НСО ще имат опция да придобият и да развиват сложни специфични умения, които не могат да придобият в друга конструкция от бранш „ Сигурност “. Придобитите професионални умения ще им разрешат стабилно кариерно развиване в границите на държавната охранителна работа.

Срокът за подаване на документите за присъединяване в състезанието за охранители е до 08.07.2022 година в това число.

Кандидатите за водачи в НСО би трябвало да са не по-възрастни от 40 години, да имат най-малко приблизително обучение, чисто правосъдно минало и да са психически пригодни, а също по този начин да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ C” и да не са лишавани от право на ръководство на МПС през последните 3 години.

Кандидатите за водачи на МПС също минават през три стадия, като първият включва и изпит за определяне на равнището на характерни познания и умения за осъществяване на длъжността, в това число на практика изпит с ръководство на автомобил от категории „ B” и „ C” на полигон и в градски условия. Документи по процедурата се подават в период до 13.07.2022 година в това число.

Документи се одобряват всеки работен ден от 09:00 часа до 11:00 часа и от 14:00 часа до 16:00 часа в приемната стая на контролно-пропускателния пункт на НСО на адрес: гр. София, бул. "Черни връх " № 43, НСО.

Подробна информация за конкурсните процедури, условията към претендентите, нормативите, които следва те да покрият, както и нужните документи, са оповестени в раздел „ Кариера в НСО/Конкурси “ на.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР