Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 34-ма служители

...
Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 34-ма служители
Коментари Харесай

НСО обяви 34 свободни места на сержантски длъжности

Националната работа за защита (НСО) търси да назначи 34-ма чиновници на сержантски длъжности – 20 охранители, 10 водачи, трима автомонтьори и един помощник по поддържка на машини и принадлежности, оповестиха от службата.

Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за претенденти до 32 години със приключено приблизително или по-високо обучение.

Новопостъпилите чиновници ще преминат начално военно образование и първична професионална подготовка, с която ще придобият характерни познания и умения за потребление на огнестрелно оръжие, профилирано съоръжение и тактичност и техники за отбрана.

Какви са тестванията за банкет в НСО?

Поредица от физически проби за устойчивост са затруднение за десетките, които желаят да пазят хората от властта. Водещият на „ Тази събота и неделя “ Митьо Маринов се подложи на всички физически тествания, през които минават претендентите.

При физическите тествания би трябвало да бъде изпълнен най-малко. За набиранията, претендентите би трябвало да създадат най-малко 10. Всяко допълнително дава спомагателни точки и по-голям късмет за претендента.

Второто тестване е лицеви опори. Кандидатите би трябвало да създадат минимум 50 повторения.

Третият норматив са коремни преси. Следващото тестване е на открито. Кандидатите би трябвало да изтичат километър и половина за не повече от 7 минути.

Какви са свободните позиции в НСО?

Кандидатите би трябвало да са пълнолетни български жители с чисто правосъдно минало, да са физически и психически пригодни, както и да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ B ”.

Кандидатите за чиновници по защитата минават през изпит за определяне на физическа подготовка, психическо проучване и заключително изявление.

Свободните 10 сержантски длъжности за водачи в НСО са за претенденти, не по-възрастни от 40 години, физически и психически пригодни, със приключено най-малко приблизително обучение и с чисто правосъдно минало.

Кандидатите би трябвало да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ C ” и да не са лишавани от право на ръководство на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и уверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените санкции на лидера.

Службата означи 143 години от полагане основите на държавната охранителна работа на България

Кандидатите за водачи на МПС минават през изпит за определяне на физическа подготовка и изпит за определяне на равнище на характерни познания и умения за осъществяване на длъжността, в това число на практика изпит с ръководство на коли от разнообразни категории („ C ” и „ B ”) на полигон и в градски условия. На идващите стадии претендентите ще преминат през психично проучване и заключително изявление.

Документи за кандидатстване за длъжностите „ младши помощник ”-охранител и „ младши помощник ”-шофьор се подават до 7 март 2024 година в това число.

Приемат се документи на претенденти за сержанти в НСО за три свободни длъжности „ младши помощник “ – автомонтьор. Кандидатите би трябвало да имат приключено най-малко приблизително обучение и професионална подготовка в региона на автотранспортната техника, да не са по-възрастни от 40 години и да са с чисто правосъдно минало.

Кандидатите за автомонтьори в НСО също минават през три стадия на конкурсната процедура – изпит за определяне на равнището на характерни познания и умения, психично проучване и заключително изявление.

Шофьорът на камиона е потърпевш леко

Една свободна служба е оповестена за сержант на служба „ младши помощник “-поддръжка на машини и принадлежности. Изискванията за заемане на длъжността са идентични с тези за служба „ младши помощник “- автомонтьор, като претендентите би трябвало да имат професионална подготовка в областите машини и уреди, машинен механик и енергийни уреди и съоръжения или сходна. Срокът за кандидатстване също е 7 март т.г.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР