Националната служба за охрана (НСО) информира какви ще бъдат предприетите

...
Националната служба за охрана (НСО) информира какви ще бъдат предприетите
Коментари Харесай

НСО информира какви ще бъдат мерките за сигурност по време на празничния водосвет за Богоявление

Националната работа за защита (НСО) осведоми какви ще бъдат подхванатите ограничения за гарантиране на сигурността на жителите и формалните лица по време на обичайния празничен водосвет на бойните флагове и знамената светини на Българската войска на 6 януари, Богоявление. Водосветът ще стартира на следващия ден в 11.00 часа пред Паметника на Незнайния боец в столицата.

Граждани ще имат достъп до събитието след 9.45 часа през два пункта за инспекция - при ул. "Шипка " и ул. "Париж " и при южната страна на храм-паметника "Св. Александър Невски ".

На съображение член 30, алинея 1 от Закона за Националната работа за защита чиновниците на НСО ще правят инспекции за предмети и субстанции с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически произведения и други. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието, заради неспособност на място да бъде проведено съхраняването им.

От НСО предизвестяват, че достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР