Националната служба за охрана е оттеглила искането си за допълнителна

...
Националната служба за охрана е оттеглила искането си за допълнителна
Коментари Харесай

НСО се отказа от искането за кръгова отбрана на „Росенец“

Националната работа за защита е отдръпнала настояването си за спомагателна отбрана на сухоземния и морски периметър в парк „ Росенец “ в региона на т.нар „ Летни Сараи “, научи bTV от свои източници.

Според тях това е станало в осъществяване на настояването на президента.
Бойко Борисов: НСО изиска да се забрани достъпът до парк „ Росенец “ по вода и суша Целта е да излезе, че държавното управление брани парцел на Ахмед Доган, разгласи министър председателят
По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов разгласи, че НСО е изпратила писма до Морската администрация и до Министерство на вътрешните работи с искане да се ограничи достъпа по вода и суша до региона на парк „ Росенец “. Преди дни до недостъпния по суша хотелски комплекс (свързван с Ахмед Доган – б.р.) с лодка стигнаха деятели на „ Да, България “, които влязоха в конфликт с гардове от НСО.

За на следващия ден е планувана нова акция в региона. Борисов съобщи, че с писмото НСО е основало условия за провокация: „ Целта е всички служби на държавното управление да я извършват тази заповед и излиза, че държавното управление брани парцел на Ахмед Доган “.
Началникът на НСО ген. Красимир Станчев подаде оставка В НСО хора с имунитет няма, показва в изказване той
Малко след брифинга президентът Румен Радев изиска оставката на началника на НСО ген. Красимир Станчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР