Националната сигурност е българска отговорност и важна част от българския

...
Националната сигурност е българска отговорност и важна част от българския
Коментари Харесай

И Лена Бориславова отговори на атаката: Няма да ни повлияят

Националната сигурност е българска отговорност и значима част от българския суверенитет. Никоя друга страна не може да ни въздейства какъв избор ще създадем при бъдещите промени.

Това написа в своя Facebook профил някогашната депутатка от „ Продължаваме промяната “ Лена Бориславова във връзка записа, който националният представител Радостин Василев пусна през днешния ден пред публицисти.

„ Открито заявяваме, че за всеки претендент, който ще предложим за бъдещи назначения в службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група в България и Европа, както и че не е бил сътрудник на вражеска страна или на държавна сигурност “, написа още тя.

И добави, че до този миг не са съгласували с никое посолство оферти за нито една от службите, само че при крайните назначения и като част от законовите процедури се осведомят партньорските служби в границите на отговорностите им като членове на Европейския съюз и НАТО, с цел да могат да имат достъп до информация.

„ Няма да допуснем никой да повлияе на нашето мощно предпочитание за промяна на службите и за сформиране на постоянно държавно управление, което да освободи управлението на българските служби от дългогодишни зависимости “, в умозаключение съобщи Бориславова.

Етикети: Лена Бориславова
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР