Националната състезателка на България по дълъг скок Милена Миткова ще

...
Националната състезателка на България по дълъг скок Милена Миткова ще
Коментари Харесай

Състезателка по лека атлетика Милена Миткова от утре е под карантина

Националната състезателка на България по дълъг скок Милена Миткова ще е под карантина от на следващия ден. Причината е, че тя се прибира у нас от една от най-силно засегнатите страни от пандемията от ковид - Испания. Тя дефинира ограниченията, които страната е взела като извънредно съществени.

" Не можем да излизаме на открито без причина, в случай че го създадем ни грозят санкции стигащи до 600 хиляди евро ", съобщи Миткова.

Утре тя хваща последният полет от Испания към България. След това влиза в действие възбрана за полети.
Миткова показа и каква е обстановката с други топ състезатели от родната лека атлетика.

" Знам, че Ивет ще се прибере от Тенерифе идващите дни. И тя ще изкара карантината в България. Мирела Демирева в Нидерландия е под частична карантина. Там към момента не са наложени цялостни забрани ", сподели състезателката по дълъг скок.

За край на диалога Милена Миткова насочи зов към българите:

" Искам да кажа на всички, които гледат това видео, че е извънредно значимо да се пазят и да си седят по домовете си. Ситуацията не е за подценяване. Испанците го направиха и сега се вижда какви са резултатите от това - над 9000 инфектирани. Много се надявам българите да са рационални. Да се пазят и да си седят у дома ", приключи състезателката по лека атлетика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР