Националната разузнавателна служба на Южна Корея е демонстрирала на депутатите

...
Националната разузнавателна служба на Южна Корея е демонстрирала на депутатите
Коментари Харесай

Кой и как следи здравето на севернокорейския лидер?

Националната разследваща работа на Южна Корея е демонстрирала на депутатите компютърна стратегия, която проучва здравословното положение на севернокорейския водач Ким Чен-ун , заяви ТАСС. Агенцията се базира на изказване пред публицисти на представител на парламентарната комисия по въпросите на разузнаването.

Разузнавателната работа е създала специфична стратегия , която въз основа на разбор на видеоизображение основава специфичен тримерен модел, проследявайки и анализирайки измененията във външния тип на обекта . Вече няколко години с нейна помощ се следи здравето на ръководителя на Държавния съвет на КНДР.

Депутатът заяви, че по данни на разузнаването, Ким Чен-ун е " релативно здрав ", макар наднорменото тегло си и наследствените опасности от високо кръвно и диабет.

Според южнокорейски специалисти службата решила да покаже програмата в отговор на рецензии от опозицията , че след почналото тази година доближаване сред двете Корея националното разузнаване на Юга към този момент не работи толкоз старателно.

На съвещанието на парламентарната комисия бе обявено също, че разузнаването проучва проби от почвата, взети от региона на севернокорейския нуклеарен полигон Пунгени, който Пхенян разгласи, че унищожава през май, съобщи южнокорейската информационна организация Йонхап. На този полигон Северна Корея извърши и шестте си пробни нуклеарни гърмежа, в това число последния през септември 2017 г.-->

За обработката на резултатите ще е належащо време. В проучванията вземат участие и непознати специалисти, бе декларирано в Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР