Националната програма за саниране ще бъде възстановена през следващата година,

...
Националната програма за саниране ще бъде възстановена през следващата година,
Коментари Харесай

Възстановяват националната програма за саниране догодина, но по нов модел


Националната стратегия за саниране ще бъде възобновена през идната година, само че по нов модел. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов в Пазарджик на откриването на втора индустриална база на завода за авточасти в града.

Бойко Борисов получи над 7 хиляди подписа с искане за обновяване на програмата за енергийна успеваемост.„ Виждате разликата сред санираните и несанираните блокове. Явно би трябвало да се спре нещо, с цел да видите какъв брой е било добре. От следващата година се възвръща Програмата за саниране, в този момент търсят модел “.

" Събираме пари от налозите на всички, а ремонтираме жилищата и блоковете на малко на брой. Имаме сходни проекти да продължим, само че по различен метод ", добави по тематиката за санирането вицепремиерът Томислав Дончев, който съпровожда премиера.

Премиерът даде старт на построяването на западния околовръстен път край Пазарджик:

„ За три месеца ще го построят, някъде август, в случай че станат подготвени, до края на годината желая да е готово “.

Бойко Борисов отхвърли да конкретизира какво тъкмо има поради за предстоящ Костинброд 2 преди изборите в неделя:

„ По време на ръководство на опозицията беше станала работната заплата и пенсиите три $. Нали помните тия времена. И по какъв начин се приватизираха заводите. Оня ден бях в Стара Загора, видяхте азотно-торовия “.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР