Националната природо-математическа гимназия Акад. Любомир Чакалов има нов директор. За

...
Националната природо-математическа гимназия Акад. Любомир Чакалов има нов директор. За
Коментари Харесай

Директорът на СМГ оглави Националната природо-математическа гимназия

Националната природо-математическа гимназия " Акад. Любомир Чакалов " има нов шеф. За поста след конкурс бе избран досегашният краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Софийската математическа гимназия (СМГ)  Ивайло Ушагелов .

Ушагелов приключва специалността " Химия и физика " в Софийския университет през 2000 година, след което към година работи като химик в Института по органична химия към Българска академия на науките. През септември 2001 година стартира работа в СМГ  като преподавател по химия. През 2013 година става зам.-директор в СМГ и дава отговор за образователната активност. Той е и базов преподавател към Факултета по химия и фармация на Софийския университет. Автор е на учебници и пособия на издателство " Просвета ". Член е на комисия за инспекция и оценка на общински и регионален кръг на олимпиадите по химия и запазване на околната среда. Той е част и от дружеството на учителите по химия към Съюза на химиците в България.

Ушагелов заяви, че е новият шеф на НПМГ в персоналния си Facebook профил на 16 юли, през днешния ден и уеб сайтът на НПМГ е освежен.

Той стигна до поста след конкурс за заемането на 35 свободни управителен места в столицата, разгласен от Регионалното ръководство на образованието в София, чийто изпит-тест се организира на 25 юни.

Също на 16 юли е назначен и нов краткотрайно изпълняващ длъжността шеф в СМГ - Антоан Николов, преподавател по история, оповестиха от учебното заведение, потърсени от OFFNews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР