Националната лотария стана спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ).

...
Националната лотария стана спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ).
Коментари Харесай

"Националната лотария" стана спонсор на волейболната федерация с рекорден договор

Националната лотария " стана спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ). Споразумението е обвързано с идното международно състезание за мъже в България и Италия от 9 до 30 септември.

Волейболната федерация разгласи, че договорът е рекорден, като е на стойност 600 хиляди лв.. Той е в действие до края на международното състезание и няма уговорка за продължение.

" Очакваме да подпишем контракти и с други сътрудници. В това отношение съм убеден, че международното състезание ще бъде обезпечено от финансова позиция ", съобщи ръководителят на БФВ Данчо Лазаров при представянето на спонсора.

Вицепрезидентът на федерацията Любомир Ганев разясни, че билетите за международното по волейбол ще бъдат пуснати в продажба от 15 февруари. До края на май пропуските ще могат да бъдат купени с понижение, като цената следва да бъде избрана.

" Със сигурност семейството ще ни помогне и като самочувствие, и като игра. Пред лична аудитория постоянно играем по-добре и даваме максимума от себе си, тъй като публиката в никакъв случай не те оставя да си починеш. Тя ни зарежда с страст да демонстрираме най-хубавото ", сподели Ганев.

 лотария " стана спонсор на волейболната федерация с рекорден контракт " src= " https://www.dnevnik.bg/shimg/zx460_3108991.jpg " />
© http://italy-bulgaria2018.fivb.com/

Той и Лазаров показаха очаквания, че националите ще съумеят да се класират за финалната фаза в Торино, с цел да гонят орден от международното. Двамата благодариха на министър-председателя Бойко Борисов за организацията по семейството, за което бяха платени 5 млн. евро на Международната волейболна федерация.

Националите ще открият конкуренцията на 9 септември против Финландия от 19.30 часа във Варна. Воденият от Пламен Константинов тим е в група D с тимовете на Полша, Иран, Куба и Пуерто Рико, като първите четири ще продължат към втория стадий.

Българите ще продължат присъединяване си в София, в случай че заемат едно от първите три места. Единствено четвъртото място ще прати националите в Милано или Болоня.

Варна ще е българският град с най-вече мачове от международното - 21. София остава с минимум - шест срещи от втората фаза, защото по време на първата в " Арена Армеец " ще се организира международното по художествена гимнастика (10-16 септември). Русе ще одобри мачовете от първия стадий от група B.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР