Националната лотария преустановява приемането на депозити за участие в онлайн

...
Националната лотария преустановява приемането на депозити за участие в онлайн
Коментари Харесай

И онлайн игрите на Националната лотария са почти блокирани от запорите на НАП

" Националната лотария " прекратява приемането на депозити за присъединяване в онлайн игрите на уеб страницата си 7777.bg, заяви компанията.

Причината са наложените запори на банковите сметки на сдружението от Националната организация за приходите (НАП).

Лотарията поучава играчите или да изтеглят парите си по игралните сметки посредством Easypay, или да ги употребяват в онлайн игрите.

" Във връзка с наложени запори от Национална организация по приходите върху банкови сметки на „ Национална
лотария “ АД, считано от 28.02.2020 година се прекратява приемането на депозити за присъединяване в онлайн игрите на уеб страницата 7777.bg. Наличните средства по игралната сметка на клиента могат да бъдат употребявани за игра в онлайн игрите на уеб страницата 7777.bg или да бъдат заявявани за евакуиране, посредством разплащателен способ „ Easypay “ при съблюдаване на откритото в Общите условия за прилагане на уеб страницата 7777.bg ", гласи известието на лотарията.

Преди 10 дни страната закри частните
лотарии на Васил Божков с промени в Закона за хазарта. Тогава управляващите обясняваха, че сдруженията резервират лицензите си за останалите си позволени игри. От известието на лотарията обаче излиза, че страната действително е блокирала и онлайн игрите посредством запори на банковите сметки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР