Националната конференция, която е най-висшият форум на ДПС, ще се

...
Националната конференция, която е най-висшият форум на ДПС, ще се
Коментари Харесай

ДПС избра знакова дата за конференцията си

Националната конференция, която е най-висшият конгрес на Движение за права и свободи, ще се организира на знакова за партията дата – 26 април следващата година. Точно преди 30 години на тази дата бе регистирано Движението, напомни ръководителят Мустафа Карадайъ по Българска национална телевизия. На 4 януари 2020 година пък се навършват 30 години от учредяването на партията.

По отношението на изборите в количествен аспект Движение за права и свободи е удовлетворена, тъй като към този момент има 47 кметове, което е 18 % от градоначалниците в страната, Толкова е процентът на съветниците на Движение за права и свободи в локалните парламенти. 681 кметове на кметства са от Движение за права и свободи, което е над 35 %, добави Карадайъ. На парламентарните избори получихме 315 000 гласа, на евровота - 320 000, а локалните избори - 310 000 гласа. Няма партия с такива резистентност, добави той, само че съобщи, че полезностите индикатори са други. Няма по какъв начин да бъдем удовлетворени от средата, в която се организираха – при оттегляне от демокпацията, преса, експанзия и напън от държавната машина, добави той.

Не поддържаме бюджета, не е по друг от предходните, няма хрумвания за промени,, липсва успеваемост в харченето на обществените средства, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР