Националната комуникационна кампания “Намери друг начин отново провокира младата аудитория,

...
Националната комуникационна кампания “Намери друг начин отново провокира младата аудитория,
Коментари Харесай

С предразсъдъците до тук!

Националната информационна акция “Намери различен метод ” още веднъж предизвика младата публика, като ги кара да проявят сериозно мислене и бързо и елементарно да разпознават радикалното наличие в онлайн средите, да подлагат провокациите на подозрение, както и да отстояват своето мнение. Кампанията набира огромна известност измежду младежите, които освен се ангажират с поднесеното им наличие, само че и постоянно споделят насоките със своите връстници и предизвикат позитивна полемика по тематиката.
С новото си анимирано видео основателите на “Намери различен метод ” по автентичен метод сервират значимата тематика за толерантността към избрани групи хора и въздействието на заобикалящата среда при образуването на мнение измежду младежите. Този път на фокус е тематиката за бежанците и честата липса на толеларност към другите от нас.
Видеоклипът пресъздава диалог сред две момчета. Техният разговор провокира аудиторията да се замисли за човешките полезности и да разбере какъв брой значимо е да бъдеш добре осведомен преди да изградиш и изкажеш личното си мнение. Информацията е поднесена по забавен и елементарно наличен метод, с цел да може ясно да кореспондира с изрече на таргетираната аудитория и да доближи до тях.
Анимацията визира значителната тематика за отношението към малцинствата, като предизвика младежите да демонстрират демократично отношение към тях. Значимостта на тази тема се вижда и от тревожно високия % младежи - над 70%, заявяващи липса на приемливост към роми и мигранти съгласно проучване, извършено от Центъра за проучване на демокрацията в средата на предходната година.
 
Гледайте цялото анимирано видео тук:

 
За акцията:
„ Намери различен метод “ е създадена в поддръжка на политиките на Европейската комисия, които имат за цел да подсигуряват икономическия, културния и обществения напредък на страните от Европейския съюз и могат да се развиват в постоянна, законна и сигурна среда, както и за построяването на отворена и по-безопасна Европа.
Кампанията се финансира по Програма за овластяване на гражданското общество към Фонд „ Вътрешна сигурност “ на Генерална дирекция „ Миграция и вътрешни работи “ на Европейската комисия и ще продължи през 2020 година.
Изпълнява се от информационна организация Intelday Solutions в партньорство с Център за проучване на демокрацията и Фондация „ Приложни проучвания и връзки “.
 
Повече информация за кампанята може да откриете в уеб страницата и профилите в обществените медии на акцията, както и в платформите за видео шерване:
http://anotherway.bg
https://www.facebook.com/anotherway.bg/
https://www.instagram.com/findanotherway.bg/
https://www.youtube.com/watch?v=duNEeQ7LcCM&=&t=19s
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР