Националната кампания Мисията е възможна“ на Оперативна програма Развитие на

...
Националната кампания Мисията е възможна“ на Оперативна програма Развитие на
Коментари Харесай

„Мисията е възможна“ бе дадена за пример от ЕК за успешна кампания, основана на емоционално послание



Националната акция „ Мисията е допустима “ на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ завоюва благосклонностите на над 200 специалисти по връзка от еврофондовете в целия Европейски съюз. Кампанията, чиято цел е да покаже положителните образци, свързани с деинституционализацията на грижите за деца в България и да промени отрицателните публични настройки към децата от обществените услуги, бе показана на INIO/INFORM срещата на специалистите по връзка, която се организира в интервала 15-17 май в гр. Палермо, Италия. Аргирис Перулакис, координатор на INIO в Главна дирекция „ Трудова претовареност, обществени въпроси и приобщаване “ в Европейската комисия, дефинира акцията като сполучлива, поради прочувственото обръщение, което насочва към обществото. Презентацията на „ Мисията е допустима “ предизвика интерес от представителите от Италия, Финландия и Литва.

„ Радвам се, че се успяхме да представим и пред европейските институции осъщественото досега в „ Мисията е допустима “ и да предизвикваме положителни и прочувствени реакции. Основната ни цел в акцията е да покажем, че в България няма разнообразни деца и посредством разнообразни начинания и интензивности да спомогнем за толерантното отношение на децата към техните връстници от обществените услуги “, разяснява зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова.

Присъстващите станаха съпричастни към акцията на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ посредством видеоклипа към Песента за другарството, особено сниман за „ Мисията е допустима “. Представители на Европейската комисия демонстрираха интерес към видеото и изявиха предпочитание да го разпространяват в формалните страници на Европейската комисия в другите обществени медии.

„ Мисията е допустима “ е национална акция на Министерството на труда и обществената политика посредством Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “, целяща смяна на отрицателните публични настройки по отношение на децата от обществените услуги. Повече за „ Мисията е допустима ” като акция и действия можете да прочетете на http://esf.bg/misiata.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР