Националната хокейна лига (НХЛ) на САЩ и Канада препоръча на

...
Националната хокейна лига (НХЛ) на САЩ и Канада препоръча на
Коментари Харесай

НХЛ увеличи периода на самоизолация на играчите, намалява заплатите на част от служителите си

Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада предложи на състезателите да усилят с още 10 дни интервала си на самоизолация до 6 април, заяви Асошиейтед Прес. Мярката към момента е неофициална, само че ще влезе в действие преди приключването на в началото оповестения период за затваряне на всички спортни уреди, който бе 27 март. Решението ще забави в допълнение подновяването на постоянния сезон, който бе напълно покрай приключването си, преди шампионата да бъде спряно поради болестта от COVID-19.

През последните два дни комисионерът на НХЛ Гари Бетман организира серия от срещи с ръководителите на тимовете, на които са били обсъждани разновидности за излизане от обстановката.

Заради спирането на сезона, което стана факт на 12 март, Националната хокейна лига ще вкара и още една мярка, ориентирана към спестяването на пари. Работещите в организацията, които получават над 75 000 $ годишно, ще бъдат с орязани с 25 % хонорари от 1 април. Мярката няма да засегне играчите, нито останалите представители на тимовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР