Националната фитнес общност (НФО) в Русия предложи здравното министерство да

...
Националната фитнес общност (НФО) в Русия предложи здравното министерство да
Коментари Харесай

Фитнес инструктори в Русия с програма за преболедували COVID-19

Националната фитнес общественост (НФО) в Русия предложи здравното министерство да включи физкултурно-оздравителни стратегии във краткотрайните методически рекомендации към пациенти, преболедували ковид, предава БГНЕС и ТАСС.

В писмото на ръководителя на НФО Елена Силина се предлага да бъде подкрепена самодейността на общността за възобновяване на жителите на РФ след прекарана коронавирусна зараза благодарение на ресурсите на фитнес центровете.

Националното фитнес общество е показало на Министерството на здравеопазването разнообразни стратегии за пост-ковид възобновяване на популацията. Необходимо е рекомендациите на експертите да бъдат включени включени във краткотрайните методически рекомендации на здравното министерство по отношение на здравната рехабилитация при новата коронавирусна зараза COVID-19 за използването им като рекомендация при изписването на пациенти, се споделя в писмото.

По-рано Силина заяви, че в 37 района на страната фитнес клубовете са стартирали рехабилитационни стратегии за преболедували коронавирус въз основата на професионалните знания на експертите в бранша.

Фитнес общността упорства да се вкарат данъчни облекчения за работодателите, които заплащат за здравни и фитнес услуги на своите чиновници, да включат здравните и фитнес услуги в полиците за непринудено здравно обезпечаване, да бъде повишен броят на оборудваните спортни площадки в съветските райони навън.

НФО предлага въвеждането на ограничения за подкрепяне на наемодателите, предоставящи пространство за спортни и развлекателни уреди, „ под формата на понижаване на налозите върху собствеността и земята “, както и въвеждане на мораториум върху увеличението на кадастралната стойност. „ Тези ограничения ще оказват помощ за запазването на фитнес промишлеността в страната и увеличение на броя на дребния и междинен бизнес в бранша на здравето и фитнеса “,

Националната фитнес общественост е първото професионално обединяване на фитнес инструкторите, в която влизат над 1 800 фитнес клуба от 79 района на Русия.. В организацията, която е формален сътрудник на Министерството на спорта на Русия, са се присъединили 9 професионални просветителни институции, 5 асоциации, 4 федерации, 20 водещи съветски компании за спорт и отдих с разнообразни специализации и една адвокатска гилдия. 

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР