Националната баскетболна лига на САЩ и Канада (НБА), гейминг компанията

...
Националната баскетболна лига на САЩ и Канада (НБА), гейминг компанията
Коментари Харесай

НБА ще освежи карантината с вирутален турнир през уикенда

Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА), гейминг компанията 2К и Съюзът на професионалните баскетболисти (НБПА) оповестиха публично началото на виртуалния шампионат "NBA 2K Players Tournament ", който ще опълчи 16 сегашни играчи в играта NBA 2K20 на платформата Xbox One.

Мачовете стартират в петък, 3 април, а форматът е директна елиминация, в която присъединяване ще вземат и най-високите сийдове Трей Йънг (Атланта) и Кевин Дюрант (Бруклин). Победителят във виртуалния шампионат ще получи 100 хиляди $ от 2К, НБА и НБПА, които в следствие ще подари за борбата с ковид.

NBA 2K Players Tournament coming to ESPN!

Tune-in on Friday, April 3 at 7 PM ET! #NBA2KTourney https://t.co/XroixYy5RX
— NBA (@NBA) March 31, 2020
"Забавлението, изключително това в спорта, има способността да сплотява хората, в това число спортисти, почитатели и фамилии. Надяваме се всички да се насладят на шампионата. Доволни сме, че даваме началото на първа сходна конкуренция и го вършим с поддръжката на НБПА и 2К, с помощта на които можем да продължим връзката ни с почитателите по целия свят. Тя е доста значима за нас в сходни условия ", съобщи вицепрезидентът на НБА в дирекцията за световни партрньорства Мат Холт.

Джош Гуудстад, вицепрезидент на комерсиалния сътрудник на НБА - THINK450, добави: "Този шампионат дава на играчите неповторима опция още веднъж да се изправят един против различен, а в това време и да се включат дружно с почитателите в доста значима борба. Радваме се, че ще работим с 2К и НБА в опитите ни да забавляваме безусловно цялата баскетболна общност ".

Схемата на шампионата е основана на сийдове, като поставените се дефинират с равнене сред рейтинга им в самата игра и стажа им в НБА. Преди началото на шампионата всеки състезател ще избере по осем от актуалните тимове в НБА, които ще може да употребява по един път до финала на шампионата. Ако двама настоящи противници изберат еднакъв тим, гостът ще има правото да играе с него. Първите два рунда ще бъдат елиминации в един мач, до момента в който финалната четворка ще бъде разигравана в серии до три победи.

Сийдове за шампионата:
1. Кевин Дюрант, Бруклин Нетс (96)
2. Трей Йънг, Атланта Хоукс (96)
3. Хасан Уайтсайд, Портланд Трейл Блейзърс (87)
4. Донован Мичъл, Юта Джаз (87)
5. Девин Буукър, Финикс Сънс (86)
6. Андре Дръмънд, Кривланд Кавалиърс (85)
7. Зак Лавин, Чикаго Булс (85)
8. Монтрезл Харел, ЛА Клипърс (85)
9. Домантас Сабонис, Индиана Пейсърс (85)
10. Деандре Ейтън, Финикс Сънс (85)
11. Демаркъс Къзинс (81)
12. Майкъл Портър, Денвър Нъгетс (81)
13. Руи Хачимура, Вашингтон Уизърдс (79)
14. Патрик Бевърли, ЛА Клипърс (78)
15. Харисън Барнс, Сакраменто Кингс (78)
16. Дерик Джоунс, Маями Хийт (78)
* Турнирът стартира на 4-и април в 2:30 сутринта българско време с мача сред Дерик Джоунс и Кевин Дюрант.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР