Националната баскетболна асоциация (НБА) наложи глоба от 500 000 долара

...
Националната баскетболна асоциация (НБА) наложи глоба от 500 000 долара
Коментари Харесай

НБА глоби с половин милион долара самозабравил се акционер на Голдън Стейт

Националната баскетболна асоциация (НБА) наложи санкция от 500 000 $ на един от акционерите в тима първенец " Голдън Стейт Уориърс ", съобщи БГНЕС.
Марк Стивънс беше санкциониран, откакто бутна гарда на гостуващия Торонто Раптърс Кайл Лаури по време на третия мач от серията за купата в НБА, който актуалните първенци от " Голдън Стейт " изгубиха и с това изостанаха с 1:2 в серията, в която се играе до 4 победи. На Стивънс беше наложена и възбрана да посещава мачове от лигата в продължение на 1 година.
Лаури гонеше топката и падна върху феновете на първия ред по време на четвъртата част на мача. Стивънс го избута с една ръка, до момента в който баскетболистът се опитваше да се изправи.
Кайл Лаури упрекна Марк Стивънс, че е употребявал нецензурни думи против него. " Голдън Стейт Уориърс " разпространиха публично опрощение към Лаури, в което споделиха, че са " доста разочаровани от държанието на Стивънс и то не е представително за организацията ". Треньорът на първенците Стив Кър сподели, че персонално ще се извини на играча на противниковия тим.
60-годишният Марк Стивънс е милиардер, който има дребен дял от акциите на " Голдън Стейт Уориърс ".
Звездата на " Лос Анджелис Лейкърс " ЛеБрон Джеймс се намеси в абсурда, като написа в обществените мрежи, че Стивънс " знаел тъкмо какво прави " и прикани за наказване.
Четвъртият мач от серията е рано сутринта в събота българско време, още веднъж в залата в град Оукланд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР