Националната асоциация Подход за семейството настоява да се забрани продажбата

...
Националната асоциация Подход за семейството настоява да се забрани продажбата
Коментари Харесай

Родители искат забрана за продажба на енергийни напитки...

Националната асоциация " Подход за фамилията " упорства да се забрани продажбата на енергийни питиета на малолетни младежи.

На конференция в Българска телеграфна агенция организацията изрази позиция, че е извънредно време да се обърне внимание на този проблем, който ставал все по-голям измежду обществото.

Зам.-председателят на асоциацията и основен координатор за София и района Ивайло Тинчев обоснова това искане - към този момент имало случаи на деца, които получават сърдечни удари поради несъразмерна приложимост на енергийни питиета.

Тинчев се базира на проучвания, съгласно които използването на енергийни питиета влияела на физическото и психическото развиване на децата

" Знаем, че това ще е в несъгласие на маркетинговите тактики на някои компании, само че децата са по-важни ", изрично съобщи той.

Председателят на " Подход към фамилията " и координатор на област Бургас Нели Тончева съобщи, че битката против разпространяването на енергийни питиета измежду малолетни е един от главните цели на асоциацията./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР