Националната агенция за приходите (НАП) търси 31 служители за звеното

...
Националната агенция за приходите (НАП) търси 31 служители за звеното
Коментари Харесай

НАП търси да назначи нови служители

 Националната организация за приходите (НАП) търси 31 чиновници за звеното " Фискален надзор “. Обявените състезания саза чиновници на служба " контрольор по приходите " в отдел " Оперативни действия “. 10 от тях са за бранш " Мобилни групи “ в столицата,  петима в Пловдив и по двама – в Благоевград и в Бургас. Приходната организация търси чиновници и в звената на фискалния надзор по гранично-пропускателните пунктове на страната с месторабота в Русе и в Благоевград – по трима; в Хасково и Видин – по двама и в Кърджали и Добрич – по един.

Служителите ще работят в екипи и ще правят фискален надзор на територията на цялата страна.Конкурсите за свободните работни места ще се проведат на два стадия. На първия участниците ще вземат решение тест за професионални  познания и умения. На втория позволените претенденти ще преминат през изявление.

Инспекторите във фискалното звено ще правят документални и физически инспекции на артикули с висок фискален риск. Данъчните ще наблюдават по какъв начин се движат стоките, дали се осъществят на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички преводи се отразяват правилно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо съоръжение за осъществяване на функционалностите си. Фискалните сътрудници ще правят и инспекции на комерсиалните обекти в страната, като ще наблюдават за издаването на касови бележки и правилното отчитане на оборотите в магазините.

Кандидатите за оповестените свободни позиции могат да подадат документи до 6 юли в това число, персонално или посредством прокурист с нотариално заверено пълномощно-оригинал, на някой от посочените в обявите адреси.

Описание на длъжността, условията за заемането й и мостри на документи за присъединяване, могат да бъдат открити на интернет страницата на Национална агенция за приходите https://nap.bg/page?id=430
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР