Националната агенция за приходите (НАП) ще представи подобрените си електронни

...
Националната агенция за приходите (НАП) ще представи подобрените си електронни
Коментари Харесай

НАП представя подобрените си електронни услуги

Националната организация за приходите (НАП) ще показа усъвършенстваните си електронни услуги. Проектът се създава със средства от европейските фондове и краят му идва в навечерието на данъчната акция за приходите през 2020 година.

Неведнъж през годината от приходната организация заявиха, че работят по напълно нов тип на портала, през който можем да използваме електронните услуги на приходната организация.

Още преди началото на пандемията от COVID-19 от Национална агенция за приходите отчитаха ясна наклонност на повишен интерес към електронните услуги, т.е. подаване на заявления, заплащането им и друг тип информации.

В предварителния анонс за конференцията няма изясненост какъв ще бъде типът на подобренията, които се чака да бъдат показани.

Официалното име на плана е "Надграждане на главните системи на Национална агенция за приходите за даване на данни и услуги към вътрешни и външни системи ".

През юли 2019 година организацията стана обект на хакерска офанзива, при която бе налична персонална информация за милиони данъкоплатци и тя можеше да бъде тествана свободно в интернет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР